Asociaţii şi cluburi ale studenţilor

ASSAS-UB
Apariţia unui cadru formal pentru activităţile desfăşurate de către studenţii acestei facultăţi a reieşit în mod natural, ca urmare a proiectelor existente pe parcursul anilor universitari trecuţi. Cu alte cuvinte, existăm ca şi grup, ca o consecinţă a diferitelor „evenimente” la organizarea cărora ne-am implicat: Balul Bobocilor, Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor, diferite dezbateri sau proiecte, traininguri, târguri, chiar această revistă.
 
Clubul de dezbateri al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială
Ce au in comun Lee Lacocca (CEO, Chrysler Corporation), Arianna Huffington (Huffington Post), Barrack Obama si Martin Harris (actualul ambasador al Marii Britanii in Romania)? In mod evident, notorietatea datorata unei ascensiuni profesionale remarcabile. Si inca ceva: cu totii au fost campioni la dezbateri in studentie.
 
Clubul de Asistenţă Socială, Probaţiune şi Grupuri de Risc
Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Master Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport, impreuna cu Asociatia Carusel organizeaza in data de 17 decembrie, ora 18, sala 303, dezbatarea SEXUL COMERCIAL, ABUZURI VERSUS DREPTURI.
 

Important