Asociaţii profesionale

Societatea Sociologilor din România
SSR este un instrument al comunităţii sociologice româneşti. Societatea este întemeiată pe colegialitate, profesionalism, sinceritate şi deschidere. Pentru a deveni membru, dacă aveţi o diplomă în domeniul de studii Sociologie, completaţi formularul online. Pentru a va inscrie in grupul de discutii al SSR, solicitati inscrierea la societatea.sociologilor@gmail.com.
 
Asociaţia şcolilor de Asistenţă Socială din România
Welcome to the Association of Schools of Social Work in Romania website. ASSW-Romania is an NGO established by academics from the top four Social Work Departments in Romania: University of Bucharest, University Babeş-Bolyai of Cluj, University Al.I.Cuza of Iaşi and West University of Timişoara.
 
Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România
Colegiul National al Asistentilor Sociali a lansat spre consultare Ghidul de buna practica al asistentului social. Va invitam sa va adresati conducerii sucursalei teritoriale din care faceti parte pentru a stabili intalniri/ a constitui grupuri de lucru in vederea analizarii materialului propus.
 
Afilieri internationale
Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala este membra a celor mai importante asociatii ale scolilor de asistenta sociala de la nivel international si european: International Association of Schools of Social Work (http://www.iassw-aiets.org/) si European Association of Schools of Social Work (http://www.eassw.org).
 
Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala
 

Important