Şcoli de vară

Şcoala de Vară Grupuri de Risc şi Servicii Sociale de Suport
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (SAS) si Asociatia Carusel, organizeaza in perioada 13 – 18 iunie 2014, pe litoralul Marii Negre, cea de-a sasea editie a Scolii de Vara cu tema: Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport. Dreptul la nediscriminare.
 
Bucharest Summer School on "R" - essential information
The ESF-QMSS2 Summer School on "R" will be organized between the 1st and the 7th of September 2010 within the Faculty of Sociology and Social Work building of the Bucharest University.
 
Şcoala Internaţionala de Vară în Asistenţa Socială  Ediţia a II-a
Şcoala Internaţională de Vară în Asistenţa Socială este organizată de Centrul de Formare Continuă şi Evaluarea Competenţelor în Asistenţă Socială (CFCECAS) împreună cu Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Centru de Cercetare şi Inovaţie în Servicii Socială şi Asociaţia Asistenţilor Sociali din Banat (AASBanat).
 
Scoala de vara "Aging: Interdisciplinary Approaches for an Active & Healthy Elderliness"
Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala – Universitatea din Bucuresti organizeaza prima editie a scolii de vara “Aging: Interdisciplinary Approaches for an Active & Healthy Elderliness” in perioada 16-20 septembrie 2013, in Bucuresti. Sunt invitati sa participe studenti si masteranzi interesati de domeniul vizat de scoala de vara. Participarea este gratuita...
 

Important